Tarieven
Inentingen
Voeding
Verblijven
Spullen
Verzorging

Individuele opvang

In de nacht slapen alle honden in hun eigen verblijf of naar wens met honden uit hetzelfde gezin. Overdag kan het prettig zijn voor uw hond om, onder toezicht, met meer honden te verblijven of te spelen. Voor andere honden is het beter om individueel opgevangen te worden. Bij ziekte of blessures krijgt uw hond uiteraard de gewenste zorg of behandeling.

De verblijven

Alle verblijven hebben zowel een binnen- als een buitengedeelte. Zo kan de hond overdag zelf kiezen waar hij het liefst verblijft. Het buitengedeelte is overdekt zodat de hond beschermd is tegen neerslag en zon.

De binnen-verblijven zijn in de winter verwarmd. Het merendeel van de verblijven heeft vloerverwarming. In de zomer zijn de verblijven koel en goed geventileerd.  De verblijven worden elke dag gereinigd. Overdag hebben wij achtergrondmuziek in de binnen verblijven.

De speelweides

Vier keer per dag verblijven de honden geruime tijd in onze ruime speelweides. Hier kunnen ze spelen en krijgen ze voldoende beweging. Ook kunnen de honden zich hier ontlasten.

Het uitlaten en spelen met andere honden in de speelweides gebeurt onder toezicht. Dit is veilig en hygiënisch. De ontlasting ruimen wij zo snel mogelijk op.

Inentingen

Uw hond moet de volgende entingen hebben gehad:

 • Parvo, Hondenziekte, Leverziekte, Leptospirose, Para Influenza; deze zitten allen in de cocktail-enting (niet ouder dan 3 jaar).
 • Kennelhoest (Bordetella); deze moet u apart vragen bij de dierenarts (niet ouder dan 1 jaar).

De entingen moeten minimaal 1 week voor het pensionverblijf worden gegeven.

Titeren is bij ons ook een geldig entingsbewijs. Het vaccinatiebewijs (of paspoort) moet U meenemen naar ons pension. Dit bewijs blijft bij ons terwijl uw hond bij ons te gast is. Uw hond moet voor hij  in ons pension komt vrij zijn van vlooien, wormen, mijten en andere parasieten.

Voeding

Uw hond krijgt 2 keer per dag eten in zijn binnen-verblijf. U kunt uw eigen voer meebrengen. Als u aangeeft op een maatbeker of bakje welke hoeveelheid uw hond behoort te krijgen, heeft u de zekerheid dat uw hond het eten krijgt dat hij gewend is in de gewenste hoeveelheid.

Wilt u dat wij het eten verzorgen? Dat kan. Wij geven de honden dan smakelijke brokken te eten van het Nederlandse merk Jarco. Deze brokken bevatten geen chemische stoffen maar alleen natuurlijke ingrediënten. Het is goed uitgebalanceerd en compleet voer.

Uiteraard heeft uw hond de hele dag en nacht de beschikking over vers drinkwater.

Eigen spullen

Om zoekraken van uw spullen te voorkomen, worden riemen aan u mee terug gegeven.

Een speeltje, knuffel, deken of kussen mag u meebrengen. Wij kunnen echter niet garanderen dat dit schoon en intact terug mee naar huis gaat.

Spelen met andere honden

Als we honden met elkaar kennis willen laten maken om te kijken of het klikt, gebeurt dat altijd onder begeleiding. Veiligheid staat hierbij voorop. Stap voor stap kijken we hoe de honden op elkaar reageren. Bij twijfel stoppen we de kennismaking en gaan op zoek naar een andere match.

Wassen en borstelen

Voor het borstelen en/of wassen van uw hond rekenen wij de volgende tarieven:

 • Wassen gladharige honden: € 25,-
 • Wassen kortharige honden: € 30,-
 • Wassen langharige honden: € 45,-
 • Borstelen / kammen langharige honden: € 50,-
 • Borstelen / kammen overige honden: € 30,-

Wilt u uw huisdier wassen en/of borstelen zonder thuis de rommel te hebben? Dan kan dat in onze was- en borstelruimte. U betaalt € 20,-, inclusief gebruik shampoo, handdoeken  en borstels. De rommel ruimen wij voor u op!

Tarieven

Alle honden, groot of klein krijgen bij ons even veel zorg en tijd. Wij rekenen voor alle honden dezelfde prijs. De betaling vindt plaats bij het halen van de hond. U betaalt € 19,50 per dag. Bij 2 of meer honden van hetzelfde gezin, krijgt u per extra hond € 1,- korting.
Dagopvang is ook mogelijk. Daarvoor rekenen wij € 15,50 per dag. Als u structureel gebruik wilt maken van dagopvang stemmen we de breng- en haaltijden persoonlijk met u af.

In de volgende gevallen hebben wij meerwerk;

 • Als u vers vlees meebrengt voor uw hond, rekenen wij € 1,- per maaltijd
 • Pups of oude honden die niet zindelijk zijn moeten extra uitgelaten worden
 • Bij behandeling van ziektes of blessures
 • Bij het toedienen van medicijnen
 • Bij loopsheid

Bij meerwerk rekenen wij € 1,- tot € 5,- extra per dag, afhankelijk van de werkzaamheden.

In rustige perioden kunt u kosteloos annuleren.

Tijdens vakantieperiodes is het hier hoogseizoen; dan geldt de annuleringsregeling zoals te lezen in de Algemene Voorwaarden op onze website. In de zomervakantie vragen wij u 30% van het totaalbedrag aan te betalen. Het resterende bedrag betaalt u bij het halen van de hond.

Data hoogseizoen 2024
Carnaval                             9 t/m 19 februari
Pasen                                  29 maart t/m 2 april
Meivakantie                      19 april t/m 21 mei
Zomervakantie                 5 juli t/m 19 augustus (in deze periode vragen we een aanbetaling van 30%)
Herfstvakantie                 18 t/m 28 oktober
Kerstvakantie                   19 december t/m 6 januari 2025