Tarieven
Inentingen
Voeding
Spullen

Kattenpension

Wij verkennen graag samen met u wat uw wensen zijn. Sommige katten willen graag alleen zijn en anderen kunnen prima samen.

Uw kat krijgt uiteraard de optimale verzorging. We combineren dit met voldoende ontspanning. De ruimtes zijn voorzien van mandjes, speeltjes, klimpalen, krabpalen en ligplanken waar ze heerlijk kunnen spelen en relaxen. Ook zijn er meer dan genoeg kattenbakken. Bij ziekte of blessures krijgt uw kat uiteraard de gewenste zorg of behandeling.

Wij sluiten aan bij de behoeften van uw kat.

Inentingen

Uw kat moet de volgende entingen hebben gehad

  • Niesziekte; deze enting mag niet langer dan 1 jaar geleden zijn toegediend.
  • Kattenziekte; deze enting mag niet langer dan 3 jaar geleden zijn toegediend.

De entingen moeten minimaal 1 week voor het pensionverblijf worden gegeven.

Het vaccinatiebewijs (of paspoort) moet U meenemen naar ons pension. Dit bewijs blijft bij ons terwijl uw kat bij ons te gast is. Uw kat moet voor hij  in ons pension komt vrij zijn van vlooien, wormen, mijten en andere parasieten.

Voeding

Uw kat krijgt 2 keer per dag eten. Het is de bedoeling dat u het eigen voer meebrengt wat de kat gewend is. Om er voor te zorgen dat uw kat de gewenste hoeveelheid krijgt, geeft u dat aan op een maatbeker of bakje.

Dag en nacht is er natuurlijk de beschikking over vers drinkwater.

Eigen spullen

Een speeltje, knuffel of kussen mag u meebrengen. Wij kunnen echter niet garanderen dat dit schoon en intact terug mee naar huis gaat.

Tarieven

De betaling vindt plaats bij het halen van uw kat. U betaalt € 15,- per dag.

Bij 2 of meer katten van hetzelfde gezin, krijgt u per extra kat € 1,- korting.

Als we meerwerk hebben, bijvoorbeeld bij behandeling van ziektes of het toedienen van medicijnen, rekenen wij € 1,- tot € 5,- extra per dag, afhankelijk van de werkzaamheden.